Η Q Brokers αντιπροσωπεύει από το 2016 την “QIC EUROPE LIMITED “ με διακριτικό τίτλο QEL, στον Κλάδο Ασφάλισης Αυτοκινήτου. Μέσα από τη συνεργασία μας αυτή, έχουμε εξασφαλίσει την δυνατότητα να παρέχουμε  ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και πληρότητα καλύψεων στους πελάτες μας, και ανταγωνιστικές προμήθειες για το δίκτυο των συνεργατών μας.

Μάθετε περισσότερα για την QEL  εδώ.

 

Μέσα από την QEL παρέχουμε στην αγορά 3 πακέτα ασφάλισης προκειμένου να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του κάθε ασφαλισμένου.

 

Πακέτο Q.

Πακέτο Q1.

Πακέτο Qμηνιαίο.

 

Ωστόσο επειδή στην Q Brokers αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει  δικαίωμα να αγοράζει ένα προϊόν προσαρμοσμένο  στα δικά του μέτρα, παρέχουμε την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει  ένα από τα παραπάνω πακέτα  ασφάλισης με Βασικές Καλύψεις  και κάποιες ή όλες από τις συμπληρωματικές καλύψεις.

 

Κάθε πελάτης μας μπορεί να  επιλέξει ένα συμβόλαιο αυτοκινήτου Tailor Made.

 

Εμείς στην Q Brokers παρέχουμε Ασφάλιση με γνώμονα την αληθινή αγάπη μας για το Αυτοκίνητο ως Όχημα αλλά και ως μέρος της εξέλιξης του πολιτισμού. Γι’ αυτό το λόγο υποστηρίζουμε τα πρόσωπα που διατηρούν Ιστορικά οχήματα προσφέροντας τους ΑΣΦΑΛΙΣΗ για το πολύτιμο συλλεκτικό όχημα τους.

Η Εταιρεία έχει δημιουργήσει 3 πακέτα ασφάλισης για Ιστορικά Οχήματα.

Πακέτο History 1.

Πακέτο History 2.

Πακέτο History 3.

 

Επίσης η εταιρεία στο πλαίσιο της ευαισθησίας που τη διακρίνει και της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, δημιούργησε 2 νέα πακέτα  ασφάλισης αυτοκινήτου για ΑΜΕΑ .

 

Πακέτο QAngel.

Πακέτο QAngel1.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και συζητήστε με τους αρμόδιους underwriters της Εταιρείας στο

ekdoseis@qbrokers-hellas.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Q Brokers είναι στη διάθεσή σας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

QBrokers
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial