Ποιοι είμαστε :

 

H Q Brokers  ( Q Μεσίτες Ασφαλειών και Αντασφαλειών Ελλάδος ΑΕ ) ιδρύθηκε το 2015 με κύρια δραστηριότητα την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Η Q Brokers έχει έδρα στη Νέα Σμύρνη Αττικής, επί της Λεωφόρου Συγγρού 171, Τ.Κ. 17121.

Η Q Brokers δραστηριοποιείται ως Ειδική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρείας «QIC EUROPE LIMITED», της οποίας ο διακριτικός τίτλος είναι QEL
και η οποία εδρεύει στη Μάλτα και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, στους Κλάδους ασφάλισης Αυτοκινήτων και Πλοίων (συμπεριλαμβανομένων Σκαφών αναψυχής).

Η QEL  έχει λάβει  αξιολόγηση “A- Stable” από την Standard & Poor’s.

Η QEL  είναι θυγατρική της QATAR Insurance Company.

Η QATAR Insurance Company έχει ιδρυθεί το 1964 στο κράτος του Κατάρ.
Είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Κατάρ και είναι η μεγαλύτερη και πλέον κερδοφόρα ασφαλιστική εταιρεία στην περιοχή της Μ. Ανατολής.
Η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας  ξεπερνά τα 9,5 δις Δολάρια.

H QATAR Insurance Company, δημιουργεί το 2009 την Qatar Re. Μια παγκόσμια αντασφαλιστική εταιρεία με δραστηριότητα σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.
Η QATAR Re συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως.

Η Q Brokers διοικείται από Έλληνες καταξιωμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και γνώση στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Q Brokers έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν ειδίκευση στο αντικείμενο τους και μακρόχρονη καριέρα στον χώρο της ασφάλισης.

Κάθε Τμήμα της Q Brokers έχει σύγχρονη οργανωτική δομή και τηρούνται όλες οι θεσπισμένες Διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

Τα στελέχη και το προσωπικό της Q Brokers έχουν όλες τις απαραίτητες Πιστοποιήσεις , σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από την Νομοθεσία.

Η Q Brokers, στα χρόνια της λειτουργίας της, έχει καταφέρει να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων και να καταξιωθεί στην συνείδηση των πελατών και των ασφαλιστών ως μια από τις Ηγήτριες και Φερέγγυες Εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς.

Το ειδικό τηλεφωνικό κέντρο της Q Brokers λειτουργεί όλο το 24/ωρο για παροχή πληροφοριών σε περίπτωση ζημιάς.

Επίσης, η Q Brokers έχει συνεργασία με ένα δίκτυο από 750 και πλέον συνεργαζόμενα συνεργεία, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της σε όλη την επικράτεια.

Η Q Brokers, από το 2017 έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ασφάλιση των Πλοίων (συμπεριλαμβανομένων Σκαφών αναψυχής).

Η Q Brokers στοχεύοντας συνεχώς στην Ανάπτυξη, την Πρόοδο και την Βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων προς τους συνεργάτες της, προετοιμάζει την είσοδο της στην ασφάλιση των κλάδων Περιουσίας και Αστικής Ευθύνης.

QBrokers
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial